Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

30 Mart 2013 Cumartesi

19 Kasım 2008'de Semih Kaya için yazılmış bir yazı






Belki bilenler vardır ya da duymuştur. Gecen sene Altay'dan büyük olaylarla transfer ettiğimiz genç bir futbolcu vardi. Adı Semih Kaya. Hani silahlar çekilmişti İzmir'den çıkamaz diye falan. Hatta geçenlerde İlhan Söyler de yazmıştı biri listeye göndermiş. Bu çocuğun transferi o yas grubunun en buyuk transferi olarak yorumlanmıştı. Gerçekten oyunu bunu haksiz çıkartmıyordu.

1991 doğumlu 1.83 boyunda stoper oynuyor Semih.

Fahri abinin ''babacım, ne emre ne arda ben böyle şey görmedim''dediği çocuk.

Sonuç olarak kulüp ondan çok umutlu, herkes yeni Cüneyt Tanman olacağını konuşuyor.

Fakat pazar günü oynanan Bjk-Gs maçında sakatlandı. Rakip oyuncunun tekmesi yüzünde patladı ve kısa süreli baygınlık geçirdikten sonra sahaya kustu. hemen hastaneye kaldırıldı. Kafatası ve beyin zari arasında oluşan kan pıhtısını almak için ameliyata soktular.2,5 saat suren ameliyattan sonra semih gayet iyi bir şekilde normale dondu.

Çok tehlikeli bir ameliyatı başarıyla atlattı. sezonu tabi ki kapadı. Hastanede ameliyata götüren hemşirenin ''çıktığında fenerli olacaksın'' yorumuna karşılık narkozlu bir halde ''çıkartmayın o zaman'' demesi ise gerçekten ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğunu gösteriyordu. Sakatlandığı günün aksamı ise milli takim kampına katılmak üzere Kayseri'ye gidecekti.

İlk ziyaretine gelip geçmis olsun diyende Özhan Canaydın oldu.

Galatasaray için gerçekten derin bir nefes oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder