Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

8 Mart 2012 Perşembe

Hüseyin Göçek Dosyası !






Galatasaray 2-2 İbb 2 Aralık 2007


Lider Galatasaray 0-2 yenik düştüğü maçta 2.yarı tek kale oynayıp İbb'yi eziyor ve maç 1-2'ye geliyor. Ardı ardına çalınmayan 2 net penaltıdan sonra(Serkan Çalık ve Ü.karan aşağıda videolardan görebilirsiniz penaltıları) sahanın açık aran en iyisi Hasan Şaş (son 30 dakika neredeyse oyuncu kurucu olarak oynadı) oyundan atılıyor. Haftaya Fb deplasmanında yok !


http://www.ligtv.com.tr/haber/karaninki-degil-calikinki-penalti

Ligtv.com.tr Maraton'daki önemli anları ziyaretçilerine sunuyor.


Maraton yorumcusu Erman Toroğlu Ümit Karan'a yapılan hareketin penaltı olmadığını savundu, ancak asıl penaltının Serkan Çalık'a yapıldığını söyledi. Toroğlu, Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği İstanbul BŞB maçında Serkan Çalık'a ceza sahası içinde yapılan hareketi değerlendirdi ve pozisyonun penaltı olduğunu belirtti. Erman Hoca Serkan'a bir tavsiyede de bulundu.


http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-ortaligi-karistiran-pozisyon




Galatasaray İstanbul BŞB karşılaşmasının 80. dakikasında kıyamet koptu !.. Sarı kırmızılılar 2-1 yenik durumda olduğu karşılaşmada rakip kaleyi abluka altına almış bir durumdayken oyuna ikinci yarıda girem Ümit Karan'ın Hasagiç tarafından bir pozisyonda düşürülmesi sonrasında hakem Hüseyin Göçek'in oyunu devam ettirmesi ortalığı bir anda karıştırdı.


Bir anda hakemin üzerine doğru yüreyen Galatasaray futbolcuları arasından Hasan Şaş hakeme büyük bir tepki gösterince maçtaki ikinci sartını görerek oyundan atıldı. Bir süre oyundan çıkmak istemeyen yıldız futbolcuyu takım arkadaşları zor sakinleştirdi.


http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasaraydan-ayriliyorum


Maç sonunda Hasan Şaş artık gitmek istiyorum diyor !


Maç sonrası Ahmet Çakar yazısında;
ÜMİT'İN POZİSYONU PENALTI Gelelim hakem Hüseyin Göçek'e... En kritik anda hatalı bir karar verdi. Hasagiç'in Ümit Karan'a yaptığı hareket penaltı. Hem o penaltıyı vermiyorsun sonra da Şaş'ı atıyorsun. 


http://arsiv.sabah.com.tr/2007/12/03/cakar.html




Fanatik yorumcu Rıdvan Dilmen maç sonunda; 2 pozisyonun da penaltı olduğunu söylüyor.(Başlıktan da anlaşılacağı gibi yine derdi Lıncoln, Lıncoln'ün başını yiyen en önemli yorumculardan biri 10 maç üst üste harikalar yarattığı haftalarda bile kıskançlıktan eleştiren kişi !)
Hakem ilk yarıda takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullandı. İkinci yarıda ise Ümit ve Serkan'ın pozisyonları bana penaltı gibi geldi. 




http://www.milliyet.com.tr/2007/12/03/spor/ydilmen.html


Tarih 9 Kasım 2008 Fenerbahçe 4-1 Galatasaray
Maça çok iyi başlayan Galatasaray 1-0 öne geçiyor.1-1 oluyor ve kırılma anı. Lıncoln'ün frikik golünden önce apaçık temas olduğu ortada ve direkt vuruş vermeli. Hakem ilk başta elini aşağıdaki gibi gösteriyor. Bunun anlamını hepimiz biliyoruz.




Lıncoln'ün arkasındayken de elini aşağıdaki gibi yapıyor. 
Ben burada golümüz gitti diye kızmıyorum. Burada ne olduysa oldu. Gole sevinen oldu itiraz eden oldu ve biranda iyi oynayan Galatasaray bu frikik olayından sonra bir anda bütün takım bozulmaya başladı.
İşte Lıncoln'ün verilmeyen golü


Ahmet Çakar: TEK VURUŞ VERMELİYDİ 
Lincoln'ün sayılmayan frikik golünde ise çift vuruş verdi. Oysa ki, tehlikeli hareket temasla sonlandı ve direkt vuruş olmalıydı.  

http://arsiv.sabah.com.tr/2008/11/10/haber,E75FA921FC644B078249E53A63B8B907.html


Aynı maçta Ümit Karan'a yapılan penaltı verilmiyor. Bunun üzerinde nedense fazla kişi durmadı. Kambura yatmak fauldür. Ceza sahası içindeyse penaltıdır.



Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ilk yarıda bir hava topunda yerde kalınca hakemden penaltı bekledi. Sağdan Sabri'nin yaptığı topta kafaya yükselen Ümit Karan, ardından kendini yere bulunca Selçuk Şahin'in kambura yattığını öne sürerek penaltı bekledi ancak hakem devam eddi. İşte o pozisyon...


Tarih 19 Nisan 2009 İbb 0-1 Galatasaray
Galatasaray kötü oynuyor ve maç 0-0 devam ederken herkesin gördüğü ama sadece Hüseyin Göçeğin görmediği net 1 penaltı güme gidiyor. Marcin Kus topa eliyle vuruyor işte görüntü.




İstanbul BŞB-Galatasaray maçının 61. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Nonda'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Kus, Kewell'dan önce müdahale etti ama sarı kırmızılı futbolcular, İBB'nin defans oyuncusunun elle oynadığı gerekçesiyle penaltı bekledi ama hakem Hüseyin Göçek oyunu devam ettirdi. 
Ahmet Çakar: Yalnız ikinci yarıda Marcin Kus'un topa elle oynayışını bizce fark edemedi. 

Tarih 6 Aralık 2009 Galatasaray 1-1 İbb

Ne Fener maçı ne diğer maçlar. Galatasaraylıların en delirdiği maçtır. 1-0 devam ediyor maç İbb kaleye gelemiyor. Ama ne olduysa 75den sonra verilen bütün yanlış kararlar İbb lehine. Olmayan fauller yanlış kartlar.Çıkmayan kırmızılar.. Son dakikada Gs'nin korneri verilmeyip İbb'ye çalınan faul.Faul İbb sahasında yapılıyor tam 10 metre önden Gs sahasından kullanıyor top ve gol geliyor. Başta M.sarp formasını böyle yırtıyor.





Hakemlerle hiç tartışmayan Kewell deliriyor maç sonrası hakemin üzerine yürüyor..
Metin Tokat: Sarı kartlı Mahmut’a Hakan Balta’ya karşıdan kayarak yaptığı kontrolsüz hareket sonrası ikinci sarıdankırmızı kart çıkarmalıydı. Bir metre önünde kornere çıkan topu doğru tespit edemeyince itiraz eden Kewell’a gereksiz bir kart gösterdi.

Ümit Aktan :
Tanımlanamayan düdüklü cisim
Bir kez daha geri tepilen liderlik konusunda ilk defa hatayı G.Saray’a bulmuyorum. Maçın son 15 dakikasında, ligin 15 haftasında 10 Turkcell Süper Lig maçı alan Hüseyin Göçek‘in, bir UFO gibi maça müdahale ettiğini düşünüyorum. Çünkü bu kez G.Saray, birçok şeyi doğru yaptı ama bir şeyi eksik yaptı. Bir gün önce camiayı tehdit eden bir demecin ardından oyunda böyle bir bölüm oynayacağını bilmeli ve bu maçı böyle etkileyen bir hakemin de haftaya hemen maç alacağını göz ardı etmemeli. Bu direnç çok iyi mücadele eden ve alkışlanacak futbol oynayan Belediye’ye tam yetecekti ki; hakem çıktı sahaya. Son 15 dakikada verdiği bir tek kararın ve gösterdiği bir tek kartın bile doğru olduğuna inanmıyorum. Hüseyin Göçek, bütün yorumlarında cumartesi verilen bir demeç ve lige yaptığı pansumanla çok ağır bir töhmet altında kalmıştır. 
Bu bir ders olmalı... 
G.Saray iyi oynayarak, çok pas yaparak, çok gol atarak, veya her hangi bir 4-3-3 versiyonu oynayarak şampiyon olamayacağını görmüştür sanırım.




Galatasaray'da İBB maçı yeni bir şoka neden olurken, maçın perde arkası da en az maçın 90 dakikası kadar ilginç !.. Haftanın Renkleri'nde ekrana gelen klipte maç öncesi yaşananlar, saha içindeki tartışmalar ve Lig TV kameralarına takılan görüntüler var... Bunlar da biri de Galatasaraylı Barış'a topsuz alanda arkadan atılan tekme... İşte maçın klibi...
Videoda 2.29.dakikada Barışa atılan inanılmaz bir tekme var tam hakemin önünde.Görüyor ve vermiyor. Barış çıldırıp faul yapmaya gidiyor ve Barış'a yaptığı el kol hareketleriyle onu çıldırtıyor. Ü.karan ve S.çalığın penaltısındaki kalk kalk bir şey yok hareketleri, Selçuğun kambura yattığı pozisyondaki el hareketi,Barışa yaptığı el hareketleri bunlar bir oyuncuyu çıldırtır. Bunların hepsinde fauller varken bu hakemin böyle dalga geçer gibi tahrik edici hareketleri affedilemez !
Videonun 3.dakikasında 30 metre depar atıp 1 metre önündeki kornere aut verip Kewellı çıldırtan bir hakem ! 
Videonun 4.15 dakikasında Kewell hakemin üzerine yürüyor !
4.38den itibaren maç sonunda Arda ve Barış'ın hakeme nasıl tepkili olduğunu görebilirsiniz.




Maç sonu M.sarp hakem hakkında sert açıklamalar yapıyor ve 1 maç ceza alıyor !
Bu maçı daha iyi anlamak için son bölümde ScoutGs'den alıntı yapacağım.

Tarih 16 Ekim 2011 Galatasaray 2-1 Bursaspor






http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-var-mi-yok-mu-5




Eboue'nin net penaltısı verilmediği sırada Galatasaray 1-0 önde ve 2-0 olacak. Hakem penaltıyı vermiyor ve 2.yarı Bursa tek kale oynuyor maç rahat geçecekken zar zor Baros'un golüyle Galatasaray maçı alıyor.
Ahmet Çakar: Bu gole dua etmesi gereken biri daha var sahada, o da hakem Hüseyin Göçek. İlk yarıda Stepanov'un Eboue'nin dizine yaptığı hareket net bir penaltı. Ama dedik ya, son dakika golü hem hakemi hem de Galatasaray'ı kurtardı.


http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/cakar/2011/10/17/johan-elmander




Serdar Tatlı: Hakem Hüseyin Göçek ne zaman önemli bir karşılaşma yönetse, ilginçtir maçtan çok daha fazla konuşulan isim oluyor. Bu müsabakada da bu özelliğini sürdürmeye devam etti. En büyük eksikliklerinden biri, ikili mücadeleleri iyi süzemeyip yanlış yorumlaması. Bu da oyuncuları, seyircileri ve yedek kulübelerini gereğinden fazla geriyor. Bu sıkıntılar, oyuna da yansıyor. O zaman da oyunun kontrolünü elinden kaçırıp, şuursuzca yanlış kararlar vermeye başlıyor. 30. dakikada Kazım, Bursaspor ceza alanında kayarak yere düşen Stepanov’un önündeki topu kontrol edip kale ile karşı karşıya kaldı. Pozisyonda Kazım’ın rakibine hiçbir teması yok. Ancak anlamsız faul kararı, Galatasaray adına çok önemli bir pozisyonu da engellemiş oldu.
Mânâsız ‘devam’ kararı
34’te Engin’e öyle bir ikili sıkıştırma yapıldı ki, bu çok net bir fauldü. Ancak devam ettiren Göçek, akabindeki pozisyonda Elmander’e gereksiz bir sarı kart gösterdi. 43. dakikada Eboue, Bursa ceza alanında Stepanov’dan topu kurtardığı anda, pozisyona kayarak gelen Stepanov iki ayağıyla direkt Eboue’ye dikkatsiz ve kontrolsüzce darbede bulunup bu oyuncuyu yere indirdi. Pozisyon yüzde yüz penaltı! Stepanov’a da sarı kart gösterilmesi gerekirken, yine manasız bir devam kararı çıktı.


Gökmen Özdemir bu maç sonrası artık birileri Hüseyin Göçeğe dur demeli diyor. Bünyamin Gezer'e artık dur dediğimiz gibi !


18 Nisan 2010 tarihinde ise şampiyonluğa yine kafalardaki soru işaretleriyle koşan Fenerbahçe Bjk'yi kendi sahasında hakemle yeniyor. Maç 1-0 bitiyor. Bütün hakemlerin ortak görüşü; Lugano'nun pozisyonu penaltı, Bilica'ya çıkmayan kırmızı,hakemin Bjkli oyuncuları sindirmesi, Bjk'ye çıkan kartlar yanlış,Emre'ye çıkmayan kartlar var vb.. Bu maçı net hakemle kazanan Fb-Bjk maçının hakemi Hüseyin Göçek ! Tutuklu Şekip ile Aziz Y bu maç sonrası hakeme bir şey demezken 1 sene sonra Antep maçında programlara bağlanıp bu hakemin yerden yere vurdular. Özellikle şikeden tutuklanan Şekip'in yine maç sonrası ağlaması kimseyi şaşırtmadı. Gördüğünüz gibi senelerce Fenere çalışan bu hakem sadece 1 antep maçından dolayı Fbliler tarafından hain ilan edildi. Peki tam 5 senedir en kritik maçlarda hep Galatasaray'ı doğrayan bu hakeme Galatasaraylılar ne dedi hiçbir şey. Artık bu hakeme dur deme zamanı !


Gs 1-1 İbb  maçına geri dönelim.(ScoutGs'den alıntılarla daha iyi anlayacağız)
Galatasaray liderlik için çıkmıştı maça..Haftalardır gol kısırlığı çeken Galatasaray’da İstanbul Büyükşehir Belediye maçının bir dönüm noktası olacağı beklentisi o kadar yüksektiki, maçın hakemini araştırmak hiç kimsenin aklına gelmedi.
Maçın başından sonuna dek sabırla ince ince yavaş yavaş maçın sonundaki tabloyu oluşturan soğukkanlı bir sabotajcı çıktı karşımıza..Hüseyin Göçek..
Genç yaşlarda Bjk altyapısında(futbol),Galatasaray Yıldız ve Genç Basketbol takımında(Sonra Ülker’e geçip A takıma kadar yükseldi) forma giyen Göçek ile ilgili ilginç bir takım detaylara yer vermek istedik.
Gökçek Galatasaray’ın şu ana kadar 5 Lig 2 kupa olmak üzere 7 resmi maçını yönetti.Ligde yönettiği 5 resmi maçtan Galatasaray 2 beraberlik 2 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrıldı.
Asıl ilginç tarafına gelelim işin.Göçek’in çıktığı 5 lig maçının 3’ü Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediye maçları.Bir hakem düşünün 5 maça çıkacak bunların 3 tanesi aynı takımlar arasında olacak.
İşte Göçek ile Galatasaray’ın maçlarının tablosu ;


GALATASARAY A.Ş. 2-2 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 2 Aralık 2007 Turkcell Süper Lig
GALATASARAY A.Ş. 1-1 GENÇLERBİRLİĞİ 15 Nisan 2008 Hakem Fortis Türkiye Kupası
BURSASPOR 2-1 GALATASARAY A.Ş. 5 Ekim 2008 Turkcell Super Lig
GALATASARAY A.Ş. 1-1 SİVASSPOR 27 Ocak 2009 Fortis Türkiye Kupası
FENERBAHÇE 4-1 GALATASARAY A.Ş. 9 Kasım 2008 Turkcell Super Lig
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 0-1 GALATASARAY A.Ş. 19 Nisan 2009 Turkcell Super Lig
GALATASARAY A.Ş. 1-1 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR 6 Aralık 2009 Turkcell Süper Lig


Hüseyin Göçek’in yönettiği maçları hatırlatmakta fayda var..


Tarih : 2 Aralık 2007
Yer: Ali Sami Yen Stadı
GALATASARAY A.Ş. 2-2 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
“ İşte ortalığı karıştıran pozisyon !..Galatasaray İstanbul BŞB karşılaşmasının 80. dakikasında kıyamet koptu !.. Sarı kırmızılılar 2-1 yenik durumda olduğu karşılaşmada rakip kaleyi abluka altına almış bir durumdayken oyuna ikinci yarıda giren Ümit Karan’ın Hasagiç tarafından bir pozisyonda düşürülmesi sonrasında hakem Hüseyin Göçek’in oyunu devam ettirmesi ortalığı bir anda karıştırdı.
Bir anda hakemin üzerine doğru yüreyen Galatasaray futbolcuları arasından Hasan Şaş hakeme büyük bir tepki gösterince maçtaki ikinci sartını görerek oyundan atıldı. Bir süre oyundan çıkmak istemeyen yıldız futbolcuyu takım arkadaşları zor sakinleştirdi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=30257 “
Bu maç Göçek’li çoğu maçın olduğu gibi stratejik bir maçtı Galatasaray Liderdi ve Bir sonraki hafta en yakın takipçisi Fenerbahçe ile oynayacaktı.Kaybetmesi durumunda liderlik gidecekti.Maç 1-2 İbb nin üstünlüğüyle devam ederken Ümit Karan’a çok açık yapılan penaltı verilmiyor ve maç boyunca oyuncuları sinirlendirmek için elinden geleni yapan Göçek’e Hasan Şaş itiraz ediyordu..Sonuç Kırmızı karttı.Galatasaray maç sonunda hakeme rağmen bulduğu beraberlik golüyle liderliğini koruyordu ancak küfür ettiği(!!) bahanesiyle atılan Hasan Fenerbahçeye karşı forma giyemiyordu.
Maç sonunda Göçek raporuna “Hasan Bana Küfretti” yazıyordu.Oysa Hasan Küfür etmemişti, ayrıca Göçek Hasan’ı direkt kırmızıdan değil 2.sarıdan atmıştı.
Tarih : 9 Kasım 2008
Yer: Şükrü Saraçoğlu Stadı
FENERBAHÇE 4-1 GALATASARAY A.Ş


“İşte Lincoln’un sayılmayan golü
Derbi fırtına gibi başlamış, 7 dakikada durum 1-1 olmuştu. Selçuk’un golünden 2 dakika sonra Fenerbahçe ceza sahası önünde Hakem Hüseyin Göçek düdüğünü çaldı. Önce herkes hakemin serbest vuruş verdiğini zannetti Çünkü Göçek Elini Serbest Vuruşu işaret ederek kaldırmıştı. Lincoln de bu düşünceyle topun başına geçti. Ancak hakem Göçek aslında tehlikeli hareketten dolayı endirek serbest vuruş yani çift vuruş vermişti tabi bunu Yani endirekt serbest vuruş işaretini Lincoln’ün arkasında yapmıştı hakemin Lugano ile konuşmasından sonra inanılmaz bir hata ile değiştirmiş daha doğrusu Lincoln’ün arkasında onu yanıltarak elini havaya kaldırmıştı. Ancak hakemin elinin havada olduğunu görmeyen Lincoln topu doğrudan kaleye gönderince ağlarla buluşan top gol olarak değer kazanmadı. İşte o anlar…

Sonuç Galatasaray Gökçek ile bir kritik stratejik maçında daha puan kaybediyordu.
GALATASARAY A.Ş. 1-1 BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR
Galatasaray Liderlik için maça çıkıyordu.Ne büyük rastlantıdırki bir İbb maçı ve yine çok stratejik bir maç..Ve yine Göçek…
O kadar açıktıki aslında tezgah..Biz yanılmadık,lobisi olmayan bir camianın mensupları olarak yanılmadık..
Göçek maça çıkıyor ve Maçı sertleştirmek ,sinirleri yıpratmak için elinden gelen herşeyi yapıyordu.Nonda’nın tendonuna vuranları es geçip Hakan Balta’nın normal faulünda hemen sarıya başvuruyor,kendini baştan aşağıya sıvayan Sylla ‘ya gıkını çıkaramayan Göçek Kewel’ı kartıyla susturuyordu.Önce baskın Galatasaray’ın konsantrasyonunu yıldız oyuncuların sinirini bozarak bozdu,sonra sıra tribünlere geldi,Taç kenarına gelip aldığı 1 adet eldiveni 35 metrelik deparla Gözlemci masasına bıraktı.Sorarım size Fenerbahçe derbisinde 1 tek tane cismi almayan hakemlere,Derbide taşın,bozuk paranın yaramadığı kafayı yün eldiven mi yaracak ?
Maçın son 15 dakikasını verdiği vermediği faullerle Galatasaray sahasına yıkan Göçek,maça garip bir biçimde 4 dakika ekliyor,90+3 de aslında Galatasaray’ın kazanacağı kornerle sona erecek maçı, verdiği bilinçli aut kararı ve tam 10 metre ileriden kullanılan bir serbest vuruşla Suikastini gerçekleştiriyordu.
Ne yaşandı 1 dakika içinde..İşte gerçekler..
Kewel topu aldı Korner direğinin orada topu sakladı,normalde Kewel gibi bir oyuncudan ancak faulle alınabilir orada top.Hakem bunun bilincinde tam 20 metrelik bir deparla(hani bu depar ancak iki oyuncu çarpışır birinin burnu kırılır diğeri dilini yutar ancak öyle olur) Aslında oyuncuların da dikkatini bozacak şekilde pozisyonun 1 metre içine giriyor. Hakem çok net ve önünde kimse olmamasına rağmen Aut kararı veriyor.





Aut kararının ardından faul oluyor.Faulun yapıldığı nokta İBB’nin kendi yarı sahası,hakem bu serbest vuruşu neredeyse 10 metre ileriden kullanan Hasagic’e ses etmiyor.(Maçta bu kuralı Galatasaray aleyhine sıkça tekrarlatması da ayrı bir ilginç durum tabi)






Hasagic ortalıyor top Sekiyor,Gelen topa şık bir vuruş yapan Hasan Ali golü buluyor.Ancak golde İBB’li oyuncu aktif alan içinde kalecinin görüş alanını da engelleyecek biçimde ofsaytta iken Hüseyin Göçek bunu da es geçiyor.Böylece 1 dakika içinde verdiği 3 hatalı kararla her zamanki gibi görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.
Şut atıldığı anda en geride gözüken İBB oyuncu ofsayt durumunda.






Şimdi sormak istiyorum..
Sayın Galatasaray yönetimi, Hakemleri araştıran onlar hakkında rapor sunan bir yetkili var mı kulübümüzde ? Koskoca Futbol A.Ş ve başında bir Genel Müdür var,bu konuları araştıran birileri var mı ? Belliki rakip kadar hakemlerle de mücadele edeceğiz o zaman en azından Hakem ile ilgili detaylar da takip edilmeli. Takip ediliyor olsa idi 5 maçın 3’ünde aynı maçı yönetmiş bir hakeme itiraz edilirdi.
Bir hata 1 kere oluyorsa es geçilir. 2 kere oluyorsa “acaba mı” denir .3 kere oluyorsa “ayıp” denir .4 kere oluyorsa oha denir.7 kere oluyorsa bunun literatürde karşılığı yok.
Tetikçileri afişe etmeye devam edeceğiz.
Oğuzhan BAŞYİĞİT / ScoutGS.com

Hüseyin Göçek tıpkı Serdar Tatlı'nın bahsettiği gibi bir hakemdir. Hakem Hüseyin Göçek ne zaman önemli bir karşılaşma yönetse, ilginçtir maçtan çok daha fazla konuşulan isim oluyor. Bu müsabakada da bu özelliğini sürdürmeye devam etti. En büyük eksikliklerinden biri, ikili mücadeleleri iyi süzemeyip yanlış yorumlaması. Bu da oyuncuları, seyircileri ve yedek kulübelerini gereğinden fazla geriyor. Bu sıkıntılar, oyuna da yansıyor.
Yine kritik bir maç yine sınırdaki oyuncularımız ve yine tetikçi Hüseyin Göçek sahnede !

6 yorum:

  1. Söylenecek söz yok ellerine sağlık; videolar link olarak bulunsalar da yarın öbürgün silinme ihtimallerine karşın yedekleri vardır umarım.

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler uyarınız için, arşivleme konusunda genel olarak bir çalışmamız var.

    YanıtlaSil
  3. güzel bir derleme olmuş.Herkes gerçekleri görsün.

    YanıtlaSil
  4. ben fb'liyim, hüseyin göçek'e düdüğü nasıl üflemesi gerektiği ile ilgili her maç öncesi birileri tarafından brifing verildiğine inanıyorum. Keza geçen sene FB-Antep maçında benim 4 saydığım(eski hakemim), tv'da ki uzmanların 3 dediği sayıda fb'nin penaltısı verilmedi, tribünler galeyana getirilecek şekilde maç yönetildi, bu maç iddianamenin omurga maçlarındandır. 2 hafta sonra bu sefer Cüneyt Çakır TS-Antep maçında 1.5mt dışarıdaki pozisyonda TS lehine penaltı çalıyor. Peki bu iki hakem, maçlar Antep. Antep 2010-2011 sezonunun en dirençli 3. takımıdır. FB maçındaki yönetim Antep'i maç içinde güçlendirmeye, TS maçındaki yönetim ise Antep'i maçın başında sindirip yoketmeye yöneliktir. Acıdır ki göze sokarcasına yapılan bu vakalar yargı önünde yargılanmıyor, bunlar sorgulanmıyor, olmayanlar oldu gösterilmeye çalışılıyor...

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler uyarınız için

    YanıtlaSil
  6. FBli kardeşim halen geçen sene diyorsun, hakem diyorsun. Siz ne uslanmaz, arlanmaz bi güruhsunuz anlamadım gitti. Hangi yüzle hakemler hakkında konuşabiliyorsun a be güzel arkadaşım? İşin garibi buradaki derlemede takımının kayırıldığı maçlar da kaleme alınmışken.

    YanıtlaSil