Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

20 Mart 2012 Salı

Fenerbahçe - Galatasaray 2-2 17.03.2012



Maç Öncesi



Maç gecesi planları var kafalarda. Madem gidilemiyor, Kadıköy'de bikaç darbe vurmak isteniyor Fenerbahçe taraftarına... Fenerliler sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken, Kadıköy'ün dört bir köşesine imzalar atılacak. Tayfa deplasman yasağının sinirini stresini üzerinden atmanın peşinde sadece.

Ancak bir haber yayılıyor ve Florya'da baskın olduğu haberi geliyor. Binlerce retweet atılıyor 1 fotoğraf için, Fener taraftarları, kendilerinden övgüyle bahsediyor. O sırada Abi giriyor içeri, "kalkın lan Samandıra'ya gidiyoruz!" Atlanıyor arabalara, Samandıra tesislerinin önünde şov yapılıyor, polisin gelmesiyle gösteri bitiyor ve tekrar arabalara atlanıyor. En fazla 1 km uzaklıktaki kavşaktan dönüp tekrar tesislerin önünden geçildiğinde en az 15 ekip arabası görülüyor tesislerde. O kadar korkmuş gözleri...



Sizleride unutmadık... (nazlı)



Tekrar toplanılıyor ve Kadıköy'e, asıl amaca doğru, harekete geçiliyor. Planlar yapılmış, bi grup stada, bi grup kfy sokağı nazlı'ya, bir grup istasyon tarafına derken yaklaşık yarım saat içinde operasyon tamamlanıyor. Stad, Nazlı'nın Yeri, Kızıltoprak, Samandıra, bütün Kadıköy işgal... Operasyon tamam!

Cadde'den geri dönerken ışıklarda, Boğa'ya bişey yapılacaktı deniliyor ve geri dönülüyor.
Boğa artık parçalı... Kadıköy artık parçalı, cadde kumdan kale... Baskın basanındır!!!
Kadıköydeki boğa heykelinin son hali gece saat 3 civarı


Baskın basanındır


Gelelim maç öncesi Floryaya...
Sezonun ilk yarısında 4 büyük kulüp arasında yapılan anlaşma gereği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yerlerini alamayacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek futbolculara moral vermeye çalıştı.Binlerce Galatasaray taraftarı, öğle saatlerinden itibaren tesislerin çevresinde uzun saatler bekleyip, tezahüratlarıyla Florya'yı inlettiler. Bayraklar, pankartlar taşıyan ve ellerinde futbolcuların figürleri olan resimler bulunan taraftarlar, tesisin çevresini adeta sarı-kırmızılı renklere boyadılar. Meşaleler yakan taraftarlar, Fenerbahçe aleyhine tezahüratlar yaparken, takımlarını coşkulu bir destekle Kadıköy'e uğurladı.Kafileyi taşıyan otobüs, çevik kuvvet eşliğinde, izdiham nedeniyle zorlukla tesislerden ayrılarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıkabildi.



İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla 




Ümit davalanın Otobüsün içinden çekip paylaştığı foto, ağaçlarda bile boş yer kalmamış...




fatih terimin kafası,elmanderin alnı,hasan şaşın kaşı maçmıydı savaşmıydı belli değil kan revan içinde bir maç...





Semih Kayanın maçın ardından attığı twiti; "Stad taki kareografi superdi dunyada hic bir takim taraftari boyle guzel bir organizasyon duzenleyemez :):):):)::):):):):):):):):))



Emrenin, Hakan Baltanın golü öncesi takım arkadaşlarına sitemi..! "Bittik... Bittik... Bittik biz beyler..!"



Hakan baltanın golü


90+4 Barosun Direkten dönen topu


Maç sonrası sosyal ağda paylaştıklarım

-‎5 tanesi 100 tl olan Bal reklamlarındaki baldan, daha ballısın fenerbahçe
-Kendi sahasında 60 dakika defans yapıp, aldığı beraberliğe sevinen kişiye ' fenerli ' denir .
-Mac 2-0'ken beni arayan arkadaslarima geri donus yapamadim onlardan özür diliyorum. Telefonum hala acik, arayabilirsiniz. :)
-yenemedik ama rezil ettik.
-Bu sefer gerçekten 2-2 sevinebilirsiniz.
-Bu arada hala 2-2 yi kutladığımızı sananlar var. ŞAMPİYONLUK kutluyoruz biz!
-Maçla ilgili en doğru yorumu rıdvan dilmen yapmıştır. http://s14.directupload.net/images/120217/bayrvr73.swf
-‎90+4'te topun direğe çarptığı anda ki o 52 bin kişinin çaresiz bakışlarından aldığım zevki, şu hayatta çok az şeyden aldım..
-O Direk 20 Milyon Fenerliye Sübhanekeyi Tersten Okuttu Biliyorum.
-Bu gün bir daha anladım babam mirasımı doğduğum an vermiş, beni Galatasaray'lı yaparak.
-Birde şu açıdanda bakmak gerekir Fenerbahçe, Galatasaray'ı Kadıköy'de 874 gündür yenemiyor....
-Barosun Fenerbahçeye üstü kalsın dediği bir maç...
-90+4 yorumum :) Hep o Guiza danasının yüzünden direğe bi sarıldı esnetti direkleri...


-Ve son olarak fenerbahçelilerin maç sonrası yorumları. özellikle en altta ki yoruma dikkat..!


Maç Sonu Florya 



1 yorum:

  1. kendin demişsin , Fenerliler gece yatağında mışıl mışıl uyurken diye .... Fenerliler gece yatağında mışıl mışıl uyurken , Samandra'ya gidip anırmakla, meşale yakmakla , esnafın dükkanının , stadın ordaki üst geçidin üzerine pankart asmakla , boğa heykelinin üzerine iki tutam boya sürmekle (ki boğanın oldugu kareye bakıldığında iş yarım kalmışa benziyor... boya tam sürülmemmiş, boya kutuları yerde kalmış... yani birileri görmüş ve o boyayı sürenler arkalarına bakmadan kaçmışlar gibi bir izlenim veriyor o resim.. her neyse ) ..... yani bunlarla övünüyorsan sana hayatının geri kalanında ve özellikle de KPSS-KPDS-ÜDS-LYS-LPG-SSK-XYZ gibi sınavlarda başarılar diliyorum.

    Kareografiye gelince ... Maraton ALT Tribündeki o kareografi, gs'nin Beşiktaş maçında yaptığı kareografiye bir cevap falan değildi zira yıllardır -yani gs'lilerin kareografi de ne amk ????- dedikleri yıllardan beri bütün derbi ve avrupa kupası maçlarında Maraton Alt tribünde o kareografiler yapılır ...

    YanıtlaSil