Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

25 Şubat 2012 Cumartesi

AZİZ YILDIRIM GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE MAÇINI ÇÜRÜTEMEDİ NEDEN Mİ ? BELGELERİYLE OKUYUN..

(Doğan Ercan'ın itirafı)
Gb-Fb maçı savunmasını okudum. Aziz Yıldırım bahane bulabilecek her şeyi cevaplamış.Doğan Ercanla ilgili her şeyi cevaplamış bir tek şey hariç.O da Doğan Ercan'ın itirafını..


Doğan Ercan kolluk ifadesinde: İlhan Ekşioğlu'nun kendisinden adı geçen Gençlerbirliği futbolcuları ile görüşmesini istediğini, bu futbolculara karşılaşmada iyi oynamamalarını söylemesini, sezon sonunda bir kaç tanesini Fenerbahçe'ye transfer edebileceklerini söylemesini, Fenerbahçe'nin daha büyük kulüp olduğunu iletmesini istediğini, ancak İlhan Yüksel'e bu futbolcular ile görüştüğünü söylemesine rağmen bunun gerçek olmadığını beyan etmiştir.


 Bu resimde Doğan Ercan Aziz Yıldırıma başkanım bu geceki maç için hiç tereddütün olmasın diyor. Ekşioğlu maç 2-2 olunca Doğan Ercan'a mesaj atıyor.


 Bu resimde Ekşioğlu maç 2-2 olunca Aziz Y.'ın kendisine kızacağını veya kızdığını söylüyor( Başkan benim ağzıma ........) Maç 2-2 olunca Aziz Yıldırım neden Ekşioğlu'na kızsın. Neden Ekşioğlu maçın 2-2 olmasından dolayı Aziz Yıldırımın kendisine kızacağını düşünüyor. Ekşioğlu mu oynuyor maçta ?
Aynı resimde Ekşioğlu D.ercana kızıyor ve parayı geri istiyor.
Resimin en alt kısmında.Ekşioğlu Faruk Yaşar'a durumu anlatıyor. Maçı anlatıyor D.ercanı anlatıyor ama İŞÇİLER PROJEYE UYMADILAR diyor. Ekşioğlu: İlhan abi çok özür dilerim bu sefer olmadı bunlar hayvan bilmem ne cümlesini kuruyor Faruk Yaşara.


Çok özür dilerim bu sefer olmadı cümlesini Doğan Ercan kuruyor Ekşioğlu'na (Tape 1965) Yani Ekşioğlu'nun Faruk Yaşar'a anlattığı olay Doğan Ercan'la yaptığı konuşma
Ekşioğlu diyor ki meğerse parayı burada tutmuş yani Gb oyuncularına götürmemiş parayı diyor.


 Bu resimde Faruk yaşar da cevap olarak: He hiç şantiyeye getirememiş yani parayı diyor
Peki projeye uymayan işçiler kim ? Şantiye ne ? Doğan ercan ve Gb maçını konuşuyorsunuz be ahlaksızlar. Bu resimde Kıratlı: Gb oyuncuları Ts için oynadık diyor. Ekşioğlu kızması gerekirken ya daha iyi abi boşver diyor.
Aynı resim tape(2100) DOĞAN ERCAN: "İLHAN ABİ DE AKŞAM ARTİST ARTİST
KONUŞUYOR G... YIRTTI BANA NE ABİ BEN TAKIMIN BAŞKANI MIYIM YA, … ,
ALLAH ALLAH MÜCADELE EDİYORLARMIŞ ta bilmem , etmeyecek mi Ali abi MAÇ MI SATSIN ADAMLAR YA" dediği, Ali’nin konuşacağını söylediği, Doğan’ın "Ali abi Fenerbahçe’ye karşı kimse oynamayacak mı o zaman çıkmasınlar sahaya , …. , 4-2 yenmişler hala artistlik yapıyor ya Ali abi ya" dediği tespit edilmiştir.


Yani açıkça görülüyor ki Ekşioğlu Doğan Ercan'a Gb futbolcuları iyi oynadı diye kızıyor. Beyni olan aklı olan herkes bunu rahatlıkla anlar.Bu 2100 nolu tapedeki açıklamayı Aziz Yıldırım nasıl savunuyor biliyor musunuz ?
 Önce yukarıda açıkladıklarımı okuyun ve şimdi Aziz Yıldırım'ın savunmasını okuyun..


Tape:
Doğan’ın Harbuzi’nin evinde kaldığını belirttiği ve "İLHAN ABİ DE AKŞAM ARTİST ARTİST KONUŞUYOR G... YIRTTI BANA NE ABİ BEN TAKIMIN BAŞKANI MIYIM YA, … , ALLAH ALLAH MÜCADELE EDİYORLARMIŞ ta bilmem , etmeyecek mi Ali abi MAÇ MI SATSIN ADAMLAR YA" dediği, Ali’nin konuşacağını söylediği, Doğan’ın "Ali abi Fenerbahçe’ye karşı kimse oynamayacak mı o zaman çıkmasınlar sahaya , …. , 4-2 yenmişler hala artistlik yapıyor ya Ali abi ya" dediği tespit edilmiştir.


AZİZ YILDIRIM'IN KOMEDİ ÖTESİ SAVUNMASI 1
Bu görüşmelerde para ile ilgili bir operasyon olmadığına göre tamamen teşviki önleme çalışmaları yapılması istenmiş; ancak o da yapılmamıştır. Doğan Ercan, GENÇLERBİRLİĞİ OYUNCULARININ ’G... YIRTTIĞINI, BANA NE ABİ BEN TAKIMIN BAŞKANI MIYIM’ DİYEREK OLAYI ANLATIYOR. VE İLAVE EDİYOR "ALİ ABİ MAÇ MI SATSIN ADAMLAR YA" SÖZLERİYLE OYUNCULARIN İYİ FUTBOL OYNADIĞINI SÖYLEMEKTEDİR. BU TAPELER GÖSTERİYOR Kİ OYUNCULARLA İLGİLİ BİR ŞİKE
GİRİŞİMİ YAPILMAMIŞTIR.





Ben bu savunmaya sadece gülerim. Buradan açıkça anlaşılıyor ki; İlhan Ekşioğlu Doğan Ercan üzerinden Gb futbolcularıyla şike yapmaya çalışmıştır. Ancak Doğan Ercan bunu yapmamıştır.Burada Aziz Yıldırım'ın açıklaması gereken tek şey; Doğan Ercan neden böyle cümleler kurmuştur ? Doğan Ercana İlhan Ekşioğlu Gb futbolcuları kötü oynasın mı demiştir ?Ekşioğlu D.ercana neden kızmıştır ?Doğan Ercan Ali Kıratlı'ya adamlar mücadele mi etmeyecek abi ya maç mı satsınlar cümlesini neden kullanmıştır ? 
Ama Aziz Yıldırım ne yapıyor ? Orada tek bir cümleyi cımbızla çekip kendi lehine göre yorumluyor. Ama o cümle İlhan Ekşioğlu'na kızgınlıkla söylenmiş bir sitem cümlesidir. Doğan Ercan'ın bu tapesini açılımı şöyle: İlhan abisi artist artist konuşuyor yani maç 4-2 olmasına rağmen artistçe Doğan Ercan'a kızıyor.Devamında İlhan Ekşioğlu bu oyuncular neden mücadele etti maçta? Maç neden 2-2 oldu diye sorguluyor Doğan Ercanı. Doğan Ercan da ben başkan mıyım mücadele ediyorlarmışta etmesinler mi ya diyor. ( Buradan açıkça anlaşılıyor ki Ekşioğlu mücadele etmemelerini istemiş) Maç mı satsınlar cümlesinin açılım ise şöyle: Doğan Ercan itirafında da şöyle söylüyor. İlhan Ekşioğlu Gb futbolcularının iyi oynamamasını iletmemi istemiştir diyor. Yani Ekşioğlu maç satsınlar demiyor iyi oynamasınlar diyor. Ama sonuç aynı yere gidiyor. 


Öncelikle hemen Doğan Ercan'ın polis sorgusundaki itirafını koymak lazım..Yukarıda dediklerimi daha iyi anlayacaksınız.





Ek klasör 46 sayfa 19.. Altı çizili cümleleri görüyor musunuz ? Ama devam edelim. Bu itiraf yetmez mi diyorsunuz. O zaman bir daha itiraf etsin..


Ek klasör 46. Sayfa 20. Bakın burada yumuşak oynamayla ilgili bir itiraf daha var. Yetmez mi diyorsunuz ? Bir daha itiraf etsin o zaman..






Ek klasör 46. Sayfa 22. Bakın bir daha itiraf var. Her şey iyi mi cümlesinin altını neden çizdim biliyor musunuz ? Hani Aziz Y ve taraftarlar normal günlük konuşmaları bile koymuşlar diyorlar ya işte ondan koydum.Burada her şey iyi mi sorusu şikeyle ilgilidir. Savcı bunları çok iyi yakalamış.Aziz Yıldırım'ın vaziyet nasıl cümlelerinin şike cümlesi olduğu gibi..




Sen yukarıda sorduğum soruları cevaplayacaksın Aziz Yıldırım.Burada şike girişimi yüzde yüz var ama şike girişimi Doğan Ercan yüzünden yarıda kalıyor.Teşviki önlemeye çalışmışlar hadi len oradan derler adama. Ne önlemesi.
Ben yemiyorum be bunları koskoca Hakim yiyecek mi ?
Adam resmen işine geldiği gibi algılayıp öyle savunma yapmış.Maç mı satsınlar cümlesinin neden geçtiğini açıklamıyor da aha bak hakim bey demek ki maçı almamışız diyor. 
Aziz Yıldırım Doğan Ercan tapesinden yola çıkarak Gb maçında şike girişimi olmamıştır diyor savunmasında. Şike girişiminin olduğu apaçık görülmüştür. Bu maç çürütülememiştir.Savunma eksik ve yanlıştır.Bu tapenin savunmasında çuvallamıştır. Doğan Ercan'ın itirafına cevap bile vermemiştir. İ.akın'ı kendi taraflarına çektiği için savunmasında İ.akın baskı gördü her şeyi açıklayacak diyen adam Doğan Ercan için bunları kullanmamıştır.


  AZİZ YILDIRIMIN KOMEDİ SAVUNMASI 2


Ben, İlhan Ekşioğlu’nu maç sonunda azarlamadım çünkü aramızda Başkan – yönetici ilişkisinin dışında ağabey – kardeş ilişkisi vardır. BURADAKİ 100.000$ TRANSFER İÇİN İSVEÇ’TEKİ İKİ OYUNCUYA VERİLMEK ÜZERE ÖN AVANS OLARAK DOĞAN ERCAN’A VERİLMİŞTİR. 100.000$ İlhan Ekşioğlu’nun kendi imkanlarıyla verdiği bir paradır. Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir ilgisi yoktur. Doğan Ercan bu iki oyuncuyu Kayserispor’a ve Gençlerbirliği’ne de satmak istiyordu. İlhan Ekşioğlu maçın çok sert geçmesinden dolayı kızmış ve bu transferden vazgeçerek parasını geri istemiştir. Gençlerbirliği sporcuları maçtan sonraki maç sonu röportajlarında Trabzon için oynadıklarını ama Fenerbahçemizi yenemediklerini söylemişlerdir. NTV Sporda Fuat Akdağ da bu sözlerin ’Türkiye’nin 4 te 3 Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyor anlamına geliyor’ diye yorum yaparak bu açıklamaları kınıyor ve ’böyle açıklama yapılır mı’ diyor. Ben de Gençlerbirliği’nde oynayan Trabzonsporlu oyuncuların teşvik operasyonu yaptığını düşünüyorum ve burada dile getiriyorum. Biz suçlanıyoruz, esas suçlular dışarıda geziyorlar. Adalet ve hukuk anlayışımız maalesef işte bu kadar.


Resimlerle Aziz Yıldırım'ın yalan söylediğini kanıtlayayım mı ? Aziz Yıldırım'ın 2 numaralı savunmasındaki altı çizili cümlelere dikkat ! 


Doğan Ercan'ın itirafına dikkat ! Doğan Ercan İlhan Ekşioğlun'dan aldığı paraya,Fener'in Gb oyuncularına verilecek transfer parasıdır diyor. Aziz Yıldırım ne demiş bu paranın Fenerle bir alakası yok. Bu para İ.ekşioğlu'nun özel olarak verdiği paradır. Doğan Ercan'ın şahsi işleriyle alakalıymış.




Bakınız burada da Doğan Ercan İ.Ekşioğlun'dan aldığı parayı detaylarıyla açıklıyor.Para Fb kulübünden çıkmıştır ve Gb futbolcularına verilmek üzere. Kapora parası diyor Doğan Ercan.Ve bir şeye daha dikkat çekelim.Maç 2-2 olunca İ.ekşioğlu bana kızıp parayı geri istedi diyor. Aziz Yıldırım ne diyor? Gb futbolcuları sert oynadığı için İlhan kızıp parayı geri istiyor diyor.




1. Böyle bir bahane olamaz. Maç çok sert geçmişte Ekşioğlu parayı geri istemiş. Buna çoçuklar bile güler.
2. İ.ekşioğlu maç 2-2 olunca kızmaya başlamıştır.Mehmet Şen'e kızmıştır.. Maç 2-2 olduğunda Doğan Ercan'a ?? ( neler oluyor) diye mesaj atmıştır.

3. Başkan benim ağzıma......... cümlesini maç 2-2 olduğu için kullanmıştır.
4. İlhan Ekşioğlu-D.ercan konuşmalarının hiçbirinde sertlikten dolayı D.ercana kızdığı tek 1 cümle dahi yoktur.
5. Ekşioğlu, Faruk Yaşar'a Doğan Ercan olayını anlatmaktadır. Bu sırada işçilere 100 verdim demektedir. Devamında futbol ve D.ercan konuşulurken İşçiler projeye uymadılar demiştir. Buradaki işçiler futbolculardır. O şifreli cümlenin gerçeği Gb futbolcuları şike işine girmemişlerdir.
6. Doğan Ercan'a verilen para Fener tarafından verilmiştir.100 bin dolar Gb futbolcularına verilmek istenmiştir. Doğan Ercan bunu itiraf etmiştir.
7. Doğan Ercan'ın konuşmasından da anlaşılacağı üzere Doğan Ercan'a kızma sebebi sertlik değil Gb futbolcularının maça asılmasıdır..
8. Doğan Ercan kolluk ifadesinde itiraf etmiştir.


SONUÇ: GENÇLERBİRLİĞİ-FENERBAHÇE MAÇI SAVUNMASI REZALETTİR. AZİZ YILDIRIM SAVUNMASINDA BU MAÇI ÇÜRÜTEMEMİŞTİR.
GENÇLERBİRLİĞİ 2-4 FENERBAHÇE MAÇINDA(DOĞAN ERCAN ÜZERİNDEN) ŞİKE TEŞEBBÜSÜ VARDIR. 
ŞİKE TEŞEBBÜSÜ SUÇTUR
ŞİKE TEŞEBBÜSÜ KÜME DÜŞME CEZASINI GEREKTİRİR.
AMA AYNI MAÇTA ŞİKE SERDAR KULBİLGEYLE YAPILMIŞTIR.
NOKTA 


Yazarın yazısının kopyalanması yasaktır. Yazı sadece arifinmencistiraattigigol 'e link verilerek kullanılabilir.

11 yorum:

  1. ahaha harbi güldüm ya :) kesik kesik konuşmalar ispat olmuş ispat nedir biliyormusun youtubete "bunada cevap ver hayrettin" adı altında para aldıklarını itiraf eden futbolculardır ,kulüpten çıkan 1.5 milyon $ paranın hala delili bulunamamasıdır,Cemal Nalgadır tarihinizdir.Sen gelmiş birçok konuşmanın copy paste yapıldığı,aynı konuşmanın 5-6 tapede kullanıldığı,sayfaları birbirini tutmayan iddianamenin komik kısımlarıyla konuşuyorsun.Bunun adı komplekstir

    YanıtlaSil
  2. AZİZ YILDIRIMIN KOMEDİ SAVUNMASI 2 başlığında bir ifadeye yer verip altına eklediğin ve "Altı çizili bölüme dikkat" dediğin tutanak aynı şeyden bahsediyor ama sen sanki farklı birşeyden bahsediliyormuş gibi yansıtmışsın! Sayfaya göz gezdirirken dikkatimi çeken bir şey. Tamamını okusam kim bilir neler neler var! Afedersin ama, akıl sağlığın yerinde mi? Yazdığın (ya da birinden aşırdığın) şeyi yayınlamadan önce baştan okur ve nerede saçmalandığına bakarsan böyle aptal durumuna düşmezsin. İddianameyi ve savunmaları doğru düzgün okumadan, tarafsız ve holigan olmayan herkesin tahliye edilmesi gerektiğini söylediği bir konuda, böyle hamasetlerle bir yerlere gelemezsiniz. Ancak komik duruma düşersiniz!

    YanıtlaSil
  3. Adam hem futbolcuları bağlamış hemde "ne yani maçımı satsınlar" demiş demekki adam laz ve balık hafızqalı x) ya o tapelerde ne yazarsa yazsın işin özeti bu işte ama iş Fenerbahçe olunca Taurasiyide aynı oyunlarla doğingçi yapıp "ne yani koskoca Hacettepe komplomu kuracak"demişlerdi sonuç Taurasinin olduğu yere bakınca sustular.

    YanıtlaSil
  4. @mustafa konuşmalar kesik kesil değil.Saatlerine bakabilirsin ;)

    @adsız; 2 numaralı savunmasında Aziz Yıldırım;İlhan Ekşioğlu Doğan Ercan'a Doğan Ercan'ın şahsi işleriyle ilgili para vermiştir Fb kulübüyle alakası yok diyor.Ancak Doğan Ercan kolluk ifadesinde İlhan Ekşioğlu bana Gb futbolcularına 100bin dolar vermemi istedi ancak Gb futbolcuları iyi oynayınca parayı benden istedi o para Fb'nin alacağı oyuncuların transfer parasıydı diyor.Hatta üstüne ekliyor nitekim Orhan Şam'da Fenere transfer oldu diyor..Konuşmalar açık.

    @adsız;3.yorumu yapan ne demek istediğini anlayamadım. Doğan Ercan zaten Gb futbolcularına hiçbir şey söylemiyor. İtirafında da İlhan E. benden Gb futbolcularına ulaşıp maça asılmamalarını iletmemi istedi bende ona tamam dedim ama bunu yapmadım diyor..

    YanıtlaSil
  5. cissenonda sanırım mahkeme zamanını izlemedin çünkü iddianamede bulunan 1 konuşmanın 3 maç öncesi konuşmalara monte edildiği belgelendi.Bahsetmek istediğim bu yani orada yazan tarih ve sattlere pek takılma çünkü bahsettiğim olay belgelendi.Kısaca emniyetin 19 maçta şike var dediğindede "koskoca emniyet yalanmı söylüyecek "dediniz Emenikenin para sayarken görüntüleri var manşetindede aynı iddialarınız sürdü,Korcanın doğmamış kızkardeşine araba aldığımızda kesindi tavsiyem bu iddianameye bel bağlamamanız ;)heleki saat ve tarih olaylarının montajlandığı belgeli şekilde ispatlanmışken yoksa Taurasi olayındaki gibi ters köşeye yatarsınız.

    YanıtlaSil
  6. @mustafa Ben sana polisdeki ifadeleri ve Aziz Yıldırım'ın savunmasını getirdim. Doğan Ercan'ın itirafları Aziz Yıldırım'ı yalancı yapıyor bunu görmüyor musun yoksa görmek mi istemiyorsun :) Tapeyi falan geçtik artık. Doğan Ercan ne diyor İlhan Ekşioğlu bana Gb futbolcularının maça asılmamasını iletmemi istedi diyor bunu gördün mü ? :)

    YanıtlaSil
  7. Biliyoruz, geceleri gözlerinize uyku girmiyor, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aklanırsa diye yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorsunuz ama yukarda uzun uzun anlattığınız bütün bu başı sonu belli olmayan bölük pörçük konuşmalar tek başlarına mahkemede -en azından "adil" bir mahkemede- hiçbir şeyi kanıtlamaya yetmez. Kahvehanede ya da Beyaz Tv'de belki işinizi görür orası ayrı. Fakat mahkeme kahvehane değildir, mahkeme beyaz tv değildir, mahkeme blogspot da değildir. Siz de yargıç değilsinizdir.

    YanıtlaSil
  8. valla komik oluyorsunuz artik gs'liler olarak. savunmalara yapildiktan sonra hala ortada sike falan olduguna inanmak icin ya salak ya da gozunu hirs burumus gs'li olmak gerek. 19 macta sike yapildi once 13'e sonra 6'ya dustu, tutuklu hakem veya futbolcu yok, kiminle yaptik biz sikeyi?

    almissiniz arkaniza cemaat & hukumet ruzgarini, %75'lik kaypak baskaninizi, oyununuz bozulmasin diye cirpinip duruyorsunuz. boluk porcuk cimbizla cekilmis cumlelerle insanlari 100+ hapiste tutmaya calisiyorsunuz ama yemezler bu sefer.

    YanıtlaSil
  9. Savunmalar tıpkı İlhan Ekşioğlu gibi sorulara itiraflara çelişkilere hiç cevap yok :)))

    YanıtlaSil
  10. İfadeler itiraflar nasıl cımbızla çekiliyor onu da anlayamadım. Ha pardon Aziz öyle dedi o ne derse o. fenerliler düşünemez aziz ne derse onu uygular ;)

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşım senin kafanın almadığı şey bu yukardakilerin birincil derecede kanıt olamayacağı gerçeği. Bu verilerle İlhan E.'nun o konuşmaları gerçekten yapıp yapmadığını bilmek mümkün değil. Mesela Doğan isimli şahıs ısrarla diyor ki, "İlhan maça fazla asılmamaları için oyuncularla konuşmamı istedi". Şimdi bu bahsedilen konuşma tam olarak nerde geçti, ne zaman geçti, nasıl geçti, İlhan E. tam olarak ne söyledi, belli mi? Değil. İlhan'ın gerçekten bunları söylediğini veya bambaşka bir şey söyleyip Doğan'ın lafı götünden anlamadığını biliyor muyuz? Bilmiyoruz.(Tam da bu noktada işin içine kendi yorumunu ve varsayımlarını katıyorsun sen). Mesela İlhan Ekşioğlu savunmasında "Evet, Doğan doğru söylemiş.Kendisinden şu şu oyuncuların maça asılmamasını istedim" demiş mi? Yok.Aksine söz konusu konuşmaların ve para alışverişinin sonradan Doğan'ın tutumu yüzünden yatan bir transfer girişimiyle ilgili olduğunu söylüyor. Bu durumda ne yapacaksın? İlhan'ın ifadesini gözardı edip sırf Doğan'ın lafıyla İlhan'ı içeri mi tıkacaksın? Benim kafam hukuka senin kadar basmıyor, sen söyle. Yani şunu anlatmaya çalışıyorum: Altı başka argümanlarla doldurulmadıkça yukardaki tape ve ifadeler insanları içeri tıkmaya yet-mez. Yetmemeli de. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Birinin suçlu olduğunu iddia ediyorsan, bunu şüpheye ve yoruma mahal bırakmayacak şekilde kanıtlamak zorundasın. Diğer türlü, mahkeme masumiyet karinesi gereği hoşumuza gitse de gitmese de İlhan E.'nun söylediklerine inanmak durumunda. Sen istediğin şeye inan.

    İlla senin yaptığın gibi varsayımda bulunacaksak, misal şu azarlama olayıyla ilgili ben de akıl yürüteyim: 2-2 biten o maçın ardından Gb oyuncuları (Hurşut vs) çıkar ve mikrofonlara "Trabzon için oynadık" der.(Bu kısım gerçekten yaşandı,biliyorsun). Kaybedilen puanın üstüne bir de tvde Gb'li oyuncuların bu açıklamalarını gören Aziz doğal olarak, daha önce kulağına gelen Trabzon'un teşvik girişiminin sonuç verdiğini düşünür ve bu girişimi önlemek için görevlendirdiği İlhan'ı bir güzel fırçalar. İlhan da işittiği bu azarın hıncını daha evvel güvenip bu konuyla ilgili endişelerini dile getirdiği ve önlem alacağını umduğu Doğan'dan çıkarır. Al buyur. Bir tarafta senin varsayımın, öteki tarafta benim varsayımım. Hangisine, neden inanacağız ya da inanmayacağız?

    YanıtlaSil