Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

27 Şubat 2012 Pazartesi

İlhan Ekşioğlu'nun Zeki ve Metin Depe hakkında verdiği yalan ve çelişkili ifadeler


Bu ilk resimde bahsedilen İbb oyuncuları Zeki Korkmaz ve Metin Depe'dir...


2.resimde İlhan Ekşioğlu soruya cevap olarak Zeki ve Metin'in şu an olarak kim olduğunu hatırlamasam da bunlar belediyede çalışan görevlilerdir diyor..Burada bir cümle dikkat çekiyor. İlhan Ekşioğlu: Türk işçiler diyerek Fb Dereağzı tesislerinde çalışan işçileri kastettim diyor. Ancak mahkemede Ali Kıratlı Türk işçilerin Türk futbolcuar demek olduğunu itiraf etmiştir..


3.resimde hem İŞÇİLER cümlesi geçiyor hem de Metin OYNAMIYOR cümlesi geçiyor. Burada işçi şifre olarak kullanılmıştır.İşçi=futbolcudur. Metin oynamıyor cümlesinde geçen Metin,İbb'li defans oyuncusu Metin Depe'dir.İlhan Ekşioğlu Metin olarak neyi kastettiğini hatırlamıyorum demiştir.


4.resimde tekrar aynı soru soruluyor. Bu kez de cevap olarak Metin isimli şahsın kim olduğunu bilmiyorum diyor.Ali kıratlı ile konuştukları maç Bursa-İbb maçıdır. Soru tekrar sorulduğunda ben Metin Depeyle ilgili konuşmadım diyor..Ve hemen 1 soru sonra Metin Belediye'de çalışan işçidir diyor.


5. Ali Kıratlı-Ekşioğlu konuşuyor. Zeki oynadı. Metin yoktu oda kırmızı kart zaten iyiydi diyorlar..Buradan açıkça bu 2 kişinin futbolcu olduğu ortaya çıkıyor.Ekşioğlu da cevap olarak; Bursaspor-İbb maçını konuşuyorduk diyor.

Son soruda ise insanı güldüren bir soru soruluyor. Yukarıda tarafınıza okunan görüşmede kırmızı kart gördüğü söylenen işçi Metin ile bu görüşmede A.Kıratlı'nın size kırmızı kart cezasından dolayı oynamadığını aktardığı Metin isimli futbolcu aynı şahıs mıdır?

Toparlayacak olursak;İlhan Ekşioğlu ardı ardına sorulan Metin sorularına şu cevapları veriyor.(Her soruda farklı bir cevap ama bahsedilen kişi sadece Metin Depe !)
1. Metin belediyede çalışan görevlidir.
2.Metin olarak neyi kastettim bilmiyorum
3.Metin isimli şahsı tanımıyorum
4.Metin Depeyle ilgili konuşmadım.
5.Metin işçidir.
6. Metin İbb'li futbolcudur..
Not olarak tekrar düşelim..
ALİ KIRATLI: TÜRK İŞÇİLER DEMEK TÜRK FUTBOLCU DEMEKTİR... 


Yazarın yazısının kopyalanması yasaktır. Yazı sadece arifinmencistiraattigigol 'e link verilerek kullanılabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder