Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

15 Mart 2012 Perşembe

Facebook’tan Bir Yenilik Daha: Facebook Messenger


Facebook, bir süre önce indirme linki dışarı sızdırılan Facebook Messenger programını, Windows kullanıcıları için resmi olarak kullanıma sundu. Mac kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda!
Messenger uygulamasını tüm dünyada kullanılır hale getirmek, trafiğini arttırmak ve kullanıcıların ilgisini daha fazla çekmek isteyen Facebook, kullanıcılarının merakla beklediği Resmi Facebook Messenger Sürümü‘nü sonunda yayınladı.
Facebook’a entegre haldeki chat penceresinin neredeyse aynısı olan bu uygulama sayesinde başka uygulamalar kullanırken, bilgisayarınızdaki dosyalara göz gezdirirken Facebook Chat’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken messenger’ı yükledikten sonra messenger penceresinden sağ alt köşedeki Dock To the Right butonuna tıklamak! Yeni pencere veya dosya açsanız bile artık Facebook Messenger’ınız ekranınızın en sağında sabitlenmiş halde kullanıma hazır bekliyor.
Kullanıcı arayüzü de, kullanım kolaylığından olsa gerek, Facebook’a entegre halde olan ve uzun zamandır kullandığımız chat sütunuyla neredeyse aynı; çok çabuk alışacağınıza bahse girerim.
Sadece messenger uygulamasına giriş yaparak bildirimlerinizi takip edebilir, mesajlarınızı kontrol edebilir ve mesaj gönderme/alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca, Facebook Messenger’ı kullanmak için Facebook hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekmiyor! Facebook hesabınız ve messenger uygulaması birbirinden bağımsız bir şekilde çalışabiliyor. Facebook hesabınızdan çıkış yapmışken Messenger’da sohbetinize devam edebiliyorsunuz. Bu da zaman ve kullanım açısından büyük bir avantaj.
Büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan ve eski chat sistemine benzerliği sebebiyle hiç yabancılık çekmeyeceğiniz Facebook Messenger’ı bilgisayarınıza yüklemek için https://www.facebook.com/about/messenger adresini ziyaret edebilirsiniz. MAC işletim sistemlerine uygun olan sürümün yapım çalışmalarının devam ettiğini de Mac kullanıcılarının bilgisine sunalım.
Keyifle kullanın!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder