Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

16 Mart 2012 Cuma

31.Hafta Spor Toto Süper Lig Maçları


Gençlerbirliği – Trabzonspor

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan arka arkaya aldığı iki yenilgiyle bir anda play-off yarışından geriye düşen Gençlerbirliği, bu iki maçta gösterdiği performansla da hayal kırıklığı yarattı. Formsuz bir dönemden geçen Ankara ekibinde Cem Can ve Ersen Martin'in sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca, cezalı Azofeifa da bu maçta oynayamayacak. Beşiktaş'ın ardından Sivasspor'u da mağlup etmeyi başaran Trabzonspor ise, zorlu Gençlerbirliği, Galatasaray, Fenerbahçe maratonuna başlıyor. Sivasspor maçında geriden gelerek maçı koparan Trabzonspor, iki haftadır iyi bir performans sergiliyor. Trabzonspor'da Olcan, Glowacki, Vittek ve Brozek'in sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca, hafif sakatlığı bulunan Zokora'nın durumu da belirsizliğini koruyor. Trabzonspor'da bu eksiklerin yanı sıra cezalı Volkan Şen de bu maçta görev yapamayacak.

Maç Skoru: 1-2

Fenerbahçe – Galatasaray

Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılarak derbi öncesi kayıpsız gelen Fenerbahçe, birçok cezalı oyuncusu nedeniyle eksik oynadığı bu maçta kendini fazla zorlamadı. Sow'un gelmesiyle özellikle hücum hattında rahatlayan Fenerbahçe'de bu hafta sakatlığı bulunan Sezer ve cezalı Caner görev yapamayacak. Derbi öncesi Beşiktaş, Sivasspor ve Gençlerbirliği gibi ilk 6 içerisinden 3 güçlü takımla oynadığı karşılaşmaları kayıpsız geçiren Galatasaray ise, Gençlerbirliği maçında durgun bir ilk yarının ardından ikinci yarıdaki etkili futboluyla 3 puana ulaştı. Derbiye 9 puan avantajla çıkacak olan Galatasaray'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Beraberlik maçı..

Bursaspor – Ankaragücü

Eskişehirspor deplasmanında iyi oynamamasına rağmen 1 puanı koparan Bursaspor, play-off iddiasını yaşatmak için galibiyetler toplamaya çalışıyor. Eskişehirspor beraberliğinden önce arka arkaya dört galibiyet alan Bursaspor,

devam ediyor. Fenerbahçe'ye karşı mağlup olduğu maçta birkaç önemli pozisyon yakalamayı başaran Ankaragücü'nde sakatlıkları bulunan Abdullah, Gürhan, Mehmet Çoğum, kaleci Cihan, Gökhan ve takımla ilişkisi kesilen Serol görev yapamayacak.

Maç Skoru 3-0

Antalyaspor – Eskişehirspor

Ligde önemli bir düşüşe geçen ve küme düşme hattıyla arasında sadece 3 puan kalan Antalyaspor, kan kaybetmeye devam ediyor. Kötü oynadığı maçta Karabükspor karşısında da mağlup olan Antalyaspor, üst üste üçüncü mağlubiyetini almış oldu. Antalyaspor'da cezalı İbrahim ve Doğa bu maçta görev yapamayacaklar. Antalyaspor'da hafif sakatlıkları bulunan Zitouni, Ali Tandoğan ve Deniz'in maç gününe kadar yetişmeleri bekleniyor. Bursaspor'u elinden kaçıran Eskişehirspor ise, play-off yarışından kopmamak için mücadele ediyor. 4. Trabzonsporla arasında 4 puan bulunan Eskişehirspor, Bursaspor karşısında ortaya koyduğu oyunla ise göz doldurdu. Eskişehirspor'da sakatlığı bulunan Sezgin'in oynaması beklenmezken, hafif sakatlığı bulunan Kamara'nın bu maçta görev yapması bekleniyor.

Maç Skoru 1-0 veya 2-1

Sivasspor – Orduspor

Ligde son 5 maçtır galip gelemeyen Sivasspor, ilk 6'daki 5 takımla karşılaştığı bu maçlarda gücünü gösteremeyerek play-off mücadelesinden de biraz uzakta kaldı. Özellikle savunmada sorun yaşayan Sivasspor'da bu hafta cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak, tecrübeli Hayrettin'in uzun süreli bir sakatlık yaşadığı biliniyor. Konuk Orduspor ise, Hector Cuper'in takımın başına geçmesinin ardından adeta yeniden doğdu ve ligde orta sıralarda kendine yer edindi. Son maçta sahasında Beşiktaşla 1-1 berabere kalan Orduspor, Hector Cuper'in takımın başına geçmesinin ardından zor gol yiyen bir takım haline geldi. Orduspor'da bu hafta sakatlıkları bulunan Numan, Abdülkadir ve Eren görev yapamayacak. Ayrıca, cezalı Culio da bu maçta takımını yalnız bırakacak.

Maç Skoru 2-1

Gaziantepspor – Karabükspor

Ligde kümede kalma mücadelesi veren Gaziantepspor, Samsunspor deplasmanından çıkardığı beraberlikle rakibinin ümitlenmesine izin vermedi. Golsüz beraberlikle biten bu maçın ardından biraz olsun rahatlayan Gaziantepspor'da bu hafta cezalı Binya görev yapamayacak. Bülent Korkmaz yönetiminde özelikle sahasında galibiyetler alan Karabükspor ise, kümede kalma yolunda önemli bir yol katetti ve 16. Sıradaki Manisasporla puan farkını 5'e çıkardı. Halen deplasmanlarda zorlanan Karabükspor'da bu hafta Hakan ve Şenol'un sakatlıkları bulunuyor. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız'ın durumu ise maç günü belli olacak.

Maç Skoru 2-0 veya 1-0

Kayserispor – Samsunspor

Bu sezon bir türlü istikrarı sağlayamayan ve inişli çıkışlı bir performans gösteren Kayserispor, son maçta kalecisi Navarro'nun büyük hatası sonucu sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçta birkaç önemli pozisyonu da değerlendiremeyen Kayserispor'un küme düşme hattıyla arasında 5 puan bulunuyor. Kayserispor'da son maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Semih ve Cangele bu hafta görev yapamayacak. Sahasında Gaziantepsporla berabere kalarak ligde kalma ümitlerini zora sokan Samsunspor, 15. Sıradaki Antalyaspor'un 5 puan gerisinde yer alıyor. Bu maçta iyi bir performans gösteren ve yakaladığı birkaç önemli pozisyonu harcayan Samsunspor için bundan sonraki her maç final haline geldi. Samsunspor'da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Her sonuca açık ama 1-1 bitebilir..

Mersin İdman Yurdu – İBB

Trabzonspor ve Orduspor'u mağlup ederek küme düşme potasından uzaklaşan ve rahatlayan Mersin İdman Yurdu, geçtiğimiz hafta ise Manisaspor'a mağlup oldu. Bu maçta rakibinin üstünlüğünü kabul eden Mersin ekibi, biraz da ligdeki konumu nedeniyle rehavete girdiğini belli etti. Mersin ekibinde bu hafta hafif sakatlığı bulunan Erman dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Arif Erdem'in takımın başına geçmesinden sonra iç sahada iyi oynayıp, deplasmanlarla pek varlık gösteremeyen bir takım haline gelen İBB, Kayserispor'un kalecisinin büyük hatasını değerlendirip sahadan galibiyetle ayrıldı. Bir hafta önce Gaziantepspor deplasmanında aldığı 5-0'lık mağlubiyeti bu maçla unutan ve Avrupa Ligi play-off ümitlerini koruyan İBB, bu maça cezalı oyuncusu olmadan hazırlanıyor. Sakat oyuncularla ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Maç Skoru 2-1 veya 2-0

Beşiktaş –Manisaspor

Ligde lider Galatasaray'ın 19 puan arkasında 3. Sırada yer alan Beşiktaş, Orduspor deplasmanından da beraberlikle dönerek 2 puan daha kaybetti. Bu maçta istenen performansı da pek sergileyemeyen Beşiktaş, tüm gücüyle bugün oynanacak Atletico Madrid maçına hazırlanıyor. Bu maçın ardından Manisasporla sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Atletico Madrid maçı öncesi Hilbert ve Tanju'nun sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca, kadroya alınmayan Quaresma'nın da bu hafta oynaması beklenmiyor. Beşiktaş'ta bu hafta cezalı oyuncu ise bulunmuyor. Ligde kalma yolunda küme düşme potasındaki en ümitli takım olan Manisaspor ise, geçtiğimiz hafta sahasında Mersin İdman Yurdu'nu mağlup ederek moral buldu. Mersin ekibi karşısında çok iyi oynayarak galibiyete ulaşan ve 15. Sıradaki Antalyasporla arasında 3 puan kalan Manisaspor, bu maçta galibiyete ulaşarak kümede kalma umudunu canlı tutmak istiyor. Manisaspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, Mehmet Güven'in sakatlığı sürüyor.

Maç Skoru 2-0


Kayseri-Samsun: 0
Beşiktaş-Manisa: 1
G.Birliği-Trabzon: 2
Antalya-Eskişehir: 1
Sivas-Ordu: 1
Bursa-A.Gücü: 1
F.Bahçe-G.Saray: 0
Mersin-İstanbul BŞB: 1
G.Antep-Karabük: 1



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder