Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

3 Mart 2012 Cumartesi

Windows Xp manzara resmi


Her Windows Xp kullanıcısının bilgisayarını ilk kez açtığında bu fotoğtaf çıkar. Peki ama neresidir orası? var mıdır öyle bir yer? Bu fotoğrafı çeken Amerikalı fotoğrafçı Charles O'rear'dır. Charles bu fotoğrafı 1978 yılında Napa Country'de çekmiş, fotoğrafın adını 'Bliss' koymuş ve aynı yıl bu fotoğraf National Geographic'de yayınlanmıştır. 

- Sonra Bill Gates bu fotoğrafı görmüş, Charles'le oldukça yüksek bir fiyatla anlaşmıştır. Hikayenin sonrasını hepimiz biliyoruz zaten.

1 yorum:

  1. hep merak etmişimdir, Window XP ile özdeşleşen bu fotoğraf nedir,neresidir,bir hikayesi var mıdır diye, güzel paylaşım olmuş.

    YanıtlaSil