Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

15 Mart 2012 Perşembe

Galatasaray Şampiyon Kulüpler Kupasında Yarı Finalde


Galatasaray - Monaco

Stad: Köln
Tarih: 15 Mart 1989

Galatasaray Xamax maçında çıkan olaylar nedeniyle çeyrek final rövanş maçını Ali Sami Yen yerine Köln Stadında oynamak zorunda kalıyordu.

Ancak o gün Almanya'da ki Köln stadı Ali Sami Yen'den farklı değildi. Binlerce gurbetçimiz stadı doldurmuş ve büyük bir çoşku ile Galatasarayımızı destekliyorlardı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla golsuz geçmişti. İkinci yarıda Tanju'nun yere düşürülmesiyle Monaco yarısı sahasının ortasına yakın bir yerden kazanılan serbest atışı Prekazi mükemmel bir şekilde kullanıyor ve harika bir gole imza atıyordu.

Daha sonra Monaco Weah ile beraberliği yaklasada maç 1-1 bitmiş ve Galatasaray Türk futbol tarihinde bir ilke imza atarak Şampiyon Kulüpler kupasında yarı finale yükselmişti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder