Futbolun Yüzü Kızardı..!    Pele'nin hayatı    Hüseyin Göçek dosyası..!    Umut Bulut'un Schalke'ye Attığı Gol    Taci Kalkavan     Can Bravo    Sıla    Haftanın Analizi    Looking for istanbul    Adnan Polat şike soruşturması     Aziz Yıldırım şike soruşturması     Semih Kaya     Galatasaray - Real Madrid     Bilerek kar gördüler    Hikmet Karaman     İzmir Saat Kulesi     Faceden Kaçış Yok    Esaretin Bedeli     Morgon Freeman    Yoksulluk   

26 Mart 2012 Pazartesi

Önder Turacı-Filip Holosko..

Kayserispor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Önder Turacı'nın, 11 Eylül'de yapılacak Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasında kadroda yer almayacağı haberlerinin doğru olduğu bildirildi.


Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, yaptığı açıklamada, Önder Turacı'nın Fenerbahçe'ye karşı oynamayacağı haberlerinin doğru olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Fenerbahçe, Önder Turacı'nın transferi konusunda bize büyük jest yaptı. Turacı'nın bonservis bedeli bizden istenmedi. Daha sonra Önder Turacı'nın Fenerbahçe karşılaşmasında kadroya alınmaması bizden rica edildi. Biz de Fenerbahçe'nin bize daha önce yaptığı jestin bir karşılığı olarak bu isteği kabul ettik.''

Miraboğlu, futbolcuların transferleri sırasında ve transfer sonrası kulüpler arasında bu konularda görüşmelerin zaman zaman yapıldığını, Fenerbahçe'nin bu isteğinin de gayet doğal olduğunu ifade etti.



Holosko Beşiktaş'a karşı yok
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Holosko'nun, Beşiktaş'a karşı sahada olmayacağı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçında Filip Holosko'nun forma giymeyeceğini bildirdi.
Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu'nun, devre arasında yarım sezonluk kiralık olarak takıma katılan, ücretini siyah-beyazlı kulübün karşıladığı Holosko'nun kupa finalinde oynamamasına karar verdiğini ifade etti.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in dostluk çerçevesinde bir araya geldiklerini bildiren Dizar'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle: ''Holosko, devre arasında yarım sezonluğuna takımımıza katılmıştı. Transfer de oyuncunun halen bonservisine sahip olan Beşiktaş Kulübü'nün özverisiyle gerçekleşmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak, Holosko'ya kiralama bedeli ödemediğimiz gibi, bizde oynadığı yarım sezonluk ücretini de Beşiktaş Kulübü karşıladı. Beşiktaş'ın yabancı oyuncu kontenjanına yer açmak için kabul ettiği bu organizasyonda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yakın işbirliği ve her iki kulüp başkanının da birbirleriyle olan yakın diyaloğu etken oldu. Nitekim final maçı öncesinde de İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören dostluk çerçevesinde yine bir araya geldiler. Bu görüşmede, Holosko'nun bonservisinin halen Beşiktaş'ta olmasından dolayı, çeşitli spekülasyonlara yol açacak olması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak yönetim kurulumuz, Holosko'nun oynamamasına karar verdi. Karardan önce de oyuncuyla görüşüldü.''

Dizar, kupayı müzelerine götürmek istediklerini de belirterek, ''Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselerek, kulüp tarihinin en önemli başarısına imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 49. kupayı müzesine götürerek, bu başarısını taçlandırmayı her şeyden çok istiyor'' ifadelerini kullandı.


Bunları göremeyenler Culio'nun saçma açıklamaları üzerinden Galatasaray'a laf ediyorlar..

1 yorum:

  1. http://teledunyakanallari.blogspot.com teşekkürler

    YanıtlaSil